Over ons
Cursusaanbod
Cursusmateriaal
Support
Downloads
Tips & Trucs
Contact
Snel naar
Re´ntegratietrajecten
Overstappen op Office 365 (Adoptie)
Haal meer uit Outlook
Last-minute cursussen
 

 
 
Home Direct informatie aanvragen
Overstappen naar Office 365 (Adoptie)
Vaak wordt onderschat hoeveel tijd er bij de medewerkers van uw bedrijf verloren gaat aan het zoeken naar de bekende functies in een nieuwe versie van Office. Wij hebben daarom speciale overstaptrainingen naar Office 365 ontwikkeld.
In deze trainingen komt de vernieuwde en sterk gewijzigde gebruikersinterface (het lint) van Word, Excel, PowerPoint en Outlook uitgebreid aan bod.
Tabbladen, groepen, het nieuwe bestandsformaat, nieuwe functies, werken in de cloud, maar ook tips om Office goed in te stellen worden uitgebreid behandeld.
Na het volgen van de overstaptraining bent u vertrouwd met het nieuwe uiterlijk en de mogelijkheden van de nieuwe Office versie en zal een overstap naar deze versie beter verlopen.

Voor uw bedrijf kan ook een training op maat worden afgesproken voor bepaalde onderdelen van Office.
Voorbeelden hiervan zijn trainingen van een paar uur bij u op het bedrijf of presentaties aan grotere groepen tegelijk.

Ook kunnen wij voor u ter ondersteuning van de migratie naar een nieuwe versie van Office een migratieportaal openen. Dit is een website in de huisstijl van uw organisatie met instructievideo's, bestanden, tips, download etc.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en de aantrekkelijke prijsstelling. Bij ons is uw migratie opleidingstraject in goede handen.

Klik hier voor een overzicht van de standaard Office trainingen.
 

 
ę 2023 PriCom Computeropleidingen & Support  | Engelsestraat 23, 2627 AA  Delft  | Tel. 015-2565390  |  KvK 27170844  |  info@pricom.nl