Over ons
Cursusaanbod
Cursusmateriaal
Support
Downloads
Tips & Trucs
Contact
Snel naar
Reďntegratietrajecten
Overstappen op Office 2019/Office365
Haal meer uit uw Outlook
Last-minute cursussen
 

 
 
Home Direct informatie aanvragen
Wij verzorgen diverse cursussen voor beginners en/of senioren. Bijvoorbeeld:

Kennismaken met de Computer
U krijgt een inleiding in Windows, het besturingsprogramma waar iedere PC mee werkt.
Vervolgens leert u de beginselen van Internet en e-mail. Tot slot leert u enkele
basisvaardigheden van Word, het tekstverwerkingsprogramma dat door de meeste bedrijven
gebruikt wordt. De cursus bestaat uit 8 lessen van 1˝ uur. Cursusprijs is afhankelijk van waar de cursus gegeven wordt. Bij buurthuizen en woonzorgcentra hebben de cursussen vaak een gereduceerd tarief.

Word basis
U leert de vele mogelijkheden van dit tekstverwerkingsprogramma en heeft een uitstekende basis voor gebruik tijdens het werk en thuis. De cursus bestaat uit 8 lessen van 1˝ uur. Cursusprijs is afhankelijk van waar de cursus gegeven wordt. Bij buurthuizen en woonzorgcentra hebben de cursussen vaak een gereduceerd tarief.

Internet en e-mail
U leert om efficiënt informatie te zoeken op het World Wide Web, gebruik te maken van Google Maps, Winkelen op Internet etc. Tevens leert u hoe u kan e-mailen en het adresboek kan onderhouden.
De cursus bestaat uit 6 lessen van 1˝ uur. Cursusprijs is afhankelijk van waar de cursus gegeven wordt. Bij buurthuizen en woonzorgcentra hebben de cursussen vaak een gereduceerd tarief.

Digitale Fotobewerking
Leer foto's binnen te halen op uw computer, foto's netjes in mappen in te delen, foto's bewerken, retoucheren, rode ogen verwijderen, versieren, tekst erbij zetten etc. etc.
De cursus bestaat uit 6 lessen van 1˝ uur. Cursusprijs is afhankelijk van waar de cursus gegeven wordt. Bij buurthuizen en woonzorgcentra hebben de cursussen vaak een gereduceerd tarief.
  

 

 

© 2021 PriCom Computeropleidingen & Support  | Engelsestraat 23, 2627 AA  Delft  | Tel. 015-2565390  |  KvK 27170844  |  info@pricom.nl